Verkkovalmennukset

TEKin urapalvelut tarjoaa sinulle useita verkkovalmennuksia, kuten oman osaamisen tunnistamiseen tähtääviä, LinkedIn - profiilin tai esiintymistaitojen parantamiseen liittyviä valmennuskokonaisuuksia.

Verkkovalmennukset ovat itsenäisesti suoritettavia valmennuskokonaisuuksia. Valmennukset tapahtuvat verkkoalustalla ja sisältävät monipuolisia harjoituksia ja itsenäistä opiskelua. Toiset valmennukset ovat täysin itsenäisiä, omassa tahdissa tehtäviä. Toisissa valmennuksissa sinulla taas on mahdollisuus verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa ja saada sparrausta TEKin uravalmentajilta. 

LÖYDÄ JA TULE LÖYDETYKSI – OTA TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ -VERKKOVALMENNUS

Tämän valmennuksen tavoite on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää monipuolisia harjoituksia ja itsenäistä opiskelua. Valmennuksen aikana saat ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa. Valmennuksessa opit, miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja miten voit hyödyntää sitä työnhaussa. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki TEKin täysjäsenet! Katso lisää ja ilmoittaudu valmennukseen! 

TUNNISTA JA SANOITA OSAAMISESI - VERKKOVALMENNUS

Olemme rakentaneet sinulle Tunnista ja sanoita osaamisesi -verkkovalmennuksen, jonka avulla avulla opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennuksen avulla pystyt hyödyntämään omaa osaamistasi työhaussasi tai urasuunnitelmiesi tuessa. Valmennus on avoin kaikille TEKin täysjäsenille! Katso lisää ja kokeile! 

ESIINTYMISVALMENNUS 

TEK tarjoaa sinulle itsenäisesti suoritettavan esiintymisvalmennuskokonaisuuden. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat parantaa esiintymistaitojasi. Hio esiintymistaitojasi videovalmennuksen avulla – juuri silloin kun sinulle sopii! Videoilla kouluttajana toimii vuorovaikutus- ja esiintymisvalmentaja Marianne Hemminki. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki TEKin jäsenjäsenet sekä opiskelijajäsenet! Lisätietoja esiintymisvalmennuksesta.