Urailta: Valmentava esimies - innosta joukkosi huippusuorituksiin!

Työelämä on murroksessa ja esimiestyö muuttuu sen mukana. Oletko miettinyt, miten sinä voisit olla se esimies, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, juuri tässä ajassa ja hetkessä? Tule urailtaan kuulemaan, miten innostat joukkosi huippusuorituksiin!
urailta
Itä-Suomi
04.09.2019 -
17:00 to 19:30
Sokos Hotelli Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100
Kuopio

Mikä sinulle resonoi?

  • Kuuntelet vai kerrot
  • Tuet vai teet
  • Innostat vai käskytät

Työelämä on murroksessa ja esimiestyö muuttuu sen mukana. Oletko miettinyt, miten sinä voisit olla se esimies, joka toimii parhaalla mahdollisella tavalla, juuri tässä ajassa ja hetkessä? Esimies, joka tukee yksilöiden ja tiimien kasvua, saavuttaa huipputuloksia siten, että samaan aikaan yksilöt, tiimit ja koko työyhteisö voi hyvin.

Tässä uraillassa pysähdymme kolmen pääteeman äärelle:

  • Itsensä tunteminen on avain erilaisuuden ymmärtämiseen ja sujuvampaan yhteistyöhön sekä kommunikointiin. Tunne itsesi ja joukkosi!
  • Valmentava työote käytännössä: mitä se tarkoittaa juuri minun työssäni ja miten lähden kehittämään itseäni valmentajan polulla. Valmenna tavoitteellisesti ja innostavasti!
  • Esimiehen fasilitointitaidot: miten osallistan ihmisiä enemmän ja saan kaikkien työpanoksen hyödynnettyä. Tuloksellista yhdessä tekemistä, hyvässä hengessä!

Hyvä ja tuloksellinen esimies osaa toimia tilanteen vaatimalla tavalla erilaisissa rooleissa ohjaten, yhdessä tehden sekä mahdollistaen. Hän saa sekä yksilöistä, tiimistä että organisaatiosta parhaat puolet esille ja saavuttaa huipputuloksia.

Uraillan valmentaja, Anniina Hukari, on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin.

Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee positiivisesti niitä kohti. Intohimona hänellä on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin, ja niiden kautta tuloksellisuuden ja työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on työotteeltaan innostava ja mukaansatempaava. Hän haastaa osallistujat positiivisesti kehittämään itseään esimiehenä, tuntemaan itsensä paremmin sekä muuttamaan työotettaan valmentavampaan suuntaan. Anniinalla on yli 16 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach, jolla on pedagoginen opettajanpätevyys.

Lämpimästi tervetuloa urailtaan!


Taito Training – Taito on kyky tehdä asioita hyvin. Kehity ja kehitä kanssamme! www.taitotraining.fi