Urailta: Oman työuran johtaminen ja uudet tavat työllistyä

Tule kuuntelemaan miten voit johtaa omaa työuraa ja millaiset ovat tämän päivän tavat rekrytoitua. Urailta sopii kaikille omasta työurastaan ja sen edistämisestä kiinnostuneille.
urailta
Etelä-Suomi
04.02.2020 -
17:00 to 19:30
OAJ-Akava-talo, Valopiha-tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki

Oman työuran johtaminen ja uudet tavat työllistyä

  • Mitä mahdollisuuksia moderni ja tuleva työelämä tarjoaa korkeakoulutetulle asiantuntijalle?
  • Miten omasta osaamisestaan ja työmarkkina-arvostaan voi ja kannattaa huolehtia jos työnantaja ei järjestä enää koulutuspäiviä?
  • Mitä mahdollisuuksia esimerkiksi vapaaehtoistyöt tai sivutoiminen yrittäjyys voivat tarjota?
  • Miksi yhä suurempi osa asiantuntijoista on siirtynyt yrittäjäksi tai freelanceriksi?
  • Mistä saa turvaa vanhuuden varalle jos vakituisia työsuhteita on tarjolla yhä harvemmalle?

​Näitä kysymyksiä, ja monia muita aiheeseen liittyviä teemoja käsittelemme uraillassa, jonka teemana on oman työuran johtaminen ja uudet tavat työllistyä.

Käsittelemme myös rekrytoinnin muutoksia: yhä harvempi työnantaja turvautuu perinteiseen ilmoitus-hakemusmenettelyyn, ja on alkanut sen sijaan tehdä aktiivisempaa ja kohdennetumpaa rekrytointia. On myös yhä tyypillisempää, että henkilöä ei välttämättä etsitä työsuhteeseen, vaan työsuoritteet ja pidemmätkin kumppanuudet voidaan hankkia toimeksiantopohjaisesti freelancereilta tai työnvälitysalustojen kautta. Miten tällaisessa maailmassa tulisi asiantuntijan tai johtajan toimia, jotta tulisi löydetyksi ja halutuksi osaajaksi?

Kenelle?
Urailta sopii kaikille omasta työurastaan ja sen edistämisestä kiinnostuneille. Erityisen hyvin urailta sopii sellaisille henkilöille, joille työnhaku ei välttämättä ole ajankohtaista, mutta jotka haluaisivat silti pitää omasta työmarkkina-arvostaan huolta. Saat uraillasta käytännön vinkkejä siihen, miten ihan jokaisen kannattaa huolehtia oman osaamisensa ajantasaisuudesta, ja asettaa itselleen mielekkäitä kehittymistavoitteita työuralla.Juho Toivola (www.juhotoivola.fi) on rekrytointikouluttaja ja työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi. Hänet palkittiin vuonna 2019 Vuoden Rekrytointialan Kehittäjänä. Juho on työskennellyt suorahakukonsulttina, henkilöarviointipsykologina ja pörssiyhtiöiden rekrytoinnin vetäjänä. Hän on rekrytoinut tuhansia ihmisiä eri organisaatioihin ja tehnyt urallaan yli 2000 psykologista soveltuvuusarviointia. Tällä hetkellä Juho toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana kouluttaen ja konsultoiden työmarkkinoihin ja henkilövalintoihin liittyen.

Lämpimästi tervetuloa urailtaan!