Urailta: Neuvottelutaidot haltuun!

Neuvottelutaidot haltuun! -urailta on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille ja kaikille, joille on tärkeää saavuttaa hyvä lopputulos neuvottelemalla.
urailta
Etelä-Suomi
24.09.2018 -
17:00 to 19:30
OAJ-Akavatalo, Valopiha - tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki

Neuvottelutilanteita on erilaisia. Joudumme jatkuvasti erilaisiin neuvottelutilanteisiin, niin vapaa-ajalla kuin työelämässä. Välillä edessä on palkkaneuvottelut, milloin taas pöydällä saattaa olla suuri sopimuskokonaisuus, mikä pitää saada hoidettua määräajassa ja laadukkaasti. Vaikka tilanteet ovat erilaisia, iso osa ihmisten välisistä kohtaamisista on neuvottelutilanteita ja niillä on paljon yhteisiä tekijöitä –  kyse on kuitenkin aina vuorovaikutuksesta.

Miten sinä pärjäät neuvottelutilanteissa? Pelottaako neuvottelutilanteeseen meneminen?  Entä, tiedätkö mitä tarkoitetaan, kun sanotaan että neuvotteluissa ”ei pidä heittää paisteja susille”?

Illan aikana käsiteltäviä teemoja:

  • Erilaisia neuvottelutilanteita
  • Miten valmistautua neuvotteluun?
  • Miten saavutetaan myönteinen neuvotteluilmapiiri?
  • Miten myydä vastapuolelle omia ideoita?
  • Mitä tehdä, kun vastapuoli sanookin ei?

Illassa esitellään työkaluja, malleja, joita soveltamalla parannat mahdollisuuksiasi viedä neuvottelutilanteet kunnialla maaliin. Löydät myös toimintatapoja ja keinoja kehittää omia taitojasi erilaisissa neuvottelua vaativissa tilanteissa.

Valmistaudu osallistumaan! Ota mukaasi tietosi, taitosi ja kokemuksesi.Raimo Karhuvirta (MBA) on Mercuri International Oy:n (www.mercuri.fi) valmentaja ja konsultti, jolla on pitkä kokemus sopimusneuvotteluista kansainvälisten suurasiakkaiden kanssa.

Hänen ammatillinen taustansa on ICT-toimialalla myynnin johtamisessa ja KAM-toiminnassa. Osaamisen ytimessä ovat asiakkuustiimien motivointi ja sitouttaminen työskentelemään asiakaslähtöisesti yhä paremman yhteistyön ja tietysti myös tulosten saavuttamiseksi.

Kokemusta Raimolla on kertynyt myös erilaisten myynnin ja markkinoinnin tiimien johtamisesta, e-Learning startupista, vientikaupasta, vähittäiskaupasta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tule mukaan paikan päälle tai osallistu striimaukseen. 

Asiasanat: