Urailta: Löydä sisäinen motivaatiosi™

Urailta on suunnattu henkilöille, jotka ovat oman elämänsä murroksessa, pohtien seuraavia askeleitaan ja etsien sisäistä motivaatiota ja innostusta elämäänsä.
urailta
Etelä-Suomi
19.09.2018 -
17:00 to 19:30
Sokos Hotelli Lahden Seurahuone
Aleksanterinkatu 14
15110
Lahti

LÖYDÄ SISÄINEN MOTIVAATIOSI™
"Tympiikö työ? Oletko jo valmiiksi leipiintynyt, kun työpäiväsi alkaa? Vai viihdytkö kyllä työssäsi, mutta tunnet, ettet pane parastasi? Kyse saattaa olla siitä, että sisäinen motivaatiosi on kadoksissa. Tänä päivänä on trendikästä puhua työssä motivoitumisesta – aika harva kuitenkaan pysähtyy motivaation todellisten juurisyiden äärelle.

Kenelle?
Urailta on suunnattu henkilöille, jotka ovat oman elämänsä murroksessa, pohtien seuraavia askeleitaan ja etsien sisäistä motivaatiota ja innostusta elämäänsä. Ulkoinen motivaatio syntyy yleensä kepin ja porkkanan yhdistelmästä, mutta vasta sisäinen motivaatio saa ihmisen todella liikkeelle. Sisäinen motivaatio on kolmen päätekijän kertolasku: riittävä vapaus, mahdollisuus kehittyä työssään sekä kokemus työn merkityksellisyydestä. Lopputulos on tasan niin hyvä, kuin heikoin näistä tekijöistä.

  • Oletko sinä vielä pysähtynyt näiden asioiden äärelle?
  • Mikä on sinun tärkein sisäinen motivaatiotekijäsi ja innostuksen lähteesi?
  • Koska sinä aloitat tutkimusmatkasi oman motivaation ja innostuksen äärelle?

Mitä?
Uraillassa rakennetaan jokaiselle osallistujalle mm. konkreettinen viitekehys omaan työhön liittyvään motivaatioon ja osaamiseen. Valmennus on kehitetty oivalluttamaan osallistujaa löytämään oma motivaatio ja luontaiset vahvuudet.


Valmentajana toimii diplomi-insinööri Jari Saarenpää, jolla on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä.

Erityisosaamisalueena hänellä on muutostilanteiden johtaminen sekä tilaus-toimitusketjujen hallinta. Hän on toiminut työyhteisövalmentajana organisaatioiden muutoksissa sekä asiakaskohtaamisen ja vuorovaikutuksen kehittämisessä. Valmennuksille tyypillistä on organisaation yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen, kehittäminen ja hyödyntäminen osana muutosta. Jari haluaa oivalluttaa ihmisiä löytämään omat vahvuutensa (luontaisettaipumukset.fi)