Urailta: JOHDA TUNTEITA, MENESTY (TYÖ)ELÄMÄSSÄ

Uraillan aikana opit kuinka pystyt tunteita paremmin ymmärtämällä ja aktiivisesti johtamalla parantamaan kohtaamisia niin asiakkaittesi kuin kollegoittesi kanssa. Tilaisuus on tarkoitettu vain TEKin jäsenille.
urailta
Länsi-Suomi
18.03.2019 -
17:00 to 19:30
Sokos Hotelli Torni
Ratapihankatu 43
53100
Tampere

Tunteiden johtaminen on välttämätön metataito tekoälyn aikakaudella.

Tänä päivänä voimme vielä ohittaa tunteet “vaalenpunaisena höttönä”, mutta tunteiden ymmärtäminen ja johtaminen tulevat olemaan välttämättömiä taitoja tulevaisuudessa. Tekoäly ja robotisaatio tulevat tekemään osan tietotyöstä, mutta suurin osa ihmisille jäävästä työstä vaatii kuitenkin korkeaa tunneälyä. 

Uraillan aikana opit kuinka pystyt tunteita paremmin ymmärtämällä ja aktiivisesti johtamalla parantamaan kohtaamisia niin asiakkaittesi kuin kollegoittesi kanssa. 

Illan jälkeen tiedät vastauksen seuraaviin kysymyksiin:  

  • mitä tunteet ovat?
  • miten johdan omia tunteitani?
  • miksi tunteet ovat välttämätön työelämän taito varsinkin tekoälyn aikakaudella?
  • miten käsittelen vaikeat tilanteet?
  • miten voin lisätä omaa ja muiden energiaa?
  • miten luon luotettavan ilmapiirin?
  • miten ymmärrän paremmin toisia?
  • mitkä ovat tunteiden johtamisen parhaat työkalut ja käytännön vinkit?

Oppimisessa mukana tiedettä, luentoa, keskusteluja ja lukuisia käytännön vinkkejä.


Uraillan valmentaja, Camilla Tuominen, KTM, toimitusjohtaja, on toiminut aiemmin yli 10 vuotta businessmaailmassa konsulttina mm. Accenturella. Viimeiset kuusi vuotta Camilla on ollut tunnestartup (www.emotiontracker.fi) yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Lisäksi hän on kirjailija ja kuvittaja, vuonna 2016 häneltä ilmestyi "Tunnekuvakirja - tunnesekamelskasta tunteiden johtamiseen" sekä yhteisteos Terhi Majasalmen kanssa "Koululaisen rahakirja" (Readme.fi 2016). Syksyllä 2018 häneltä ilmestyi uusi kirja nimeltä ”Johda tunteita. Menesty työelämässä”.

Lämpimästi tervetuloa urailtaan!

 

 

Asiasanat: