Unikorni -yrittäjyyskilpailun finaali

TEKin ja Ekonomien opiskelijoille suunnatussa kilpailussa on haussa loistavia liikeideoita ja tarjolla mainetta, mammonaa ja mahdollisuuksia.
muu tapahtuma
20.11.2019 -
00:00 to 23:45
G Live Lab
Yrjönkatu 3
00120
Helsinki

Tämän vuoden yhdeksän finalistiehdokasta on nyt julkistettu. Tutustu ehdotuksiin Unikornin Facebook-tapahtumassa, ja äänestä omaa suosikkiasi tykkäämällä esittelyvideosta! 

Kaksi eniten tykkäyksiä saanutta ehdotusta pääsee finaaliin. Loput kolme valitsee Ekonomien yrittäjyystyöryhmästä ja TEKin yrittäjyysvaliokunnasta koostuva raati.

Kaikki finaaliin selviytyvät tiimit saavat ennen finaalia valmennusapua kokeneilta yrittäjämentoreilta. Voittaja saa 4000 euron rahapalkinnon yritystoiminnan kehittämiseen. Pääpalkinto myönnetään alkuvaiheen yritykselle tai tiimille, jolla on yritys perusteilla. Pelkällä ideallakin voi osallistua, mutta sillä ei voi saada pääpalkintoa.

Finalisteille on jaossa tuomariston valinnan mukaan lisäksi Fondian 5000 euron arvoinen startup-paketti sekä Hansdotterin 2500 euron lahjakortti, jonka voi käyttää joko markkinointistrategian sparrausapuun tai graafiseen suunnitteluun. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville finalisteille tarjotaan matkat ja majoitus. 

Kisan finaali järjestetään Leijonan luola -tyyliin 20.11. Helsingin G Livelabissa. Leijonina finaalissa toimivat menestyneet enkelisijoittajat, joihin voit tutustua osoitteessa unikorni.fi