Sisällöt myynnin ja markkinoinnin tukena

TEK ja Suomen Ekonomit järjestävät yhteistyössä kolmeosaisen koulutuksen sosiaalisesta myynnistä (Social Selling). Tämä on sarjan kolmas ja viimeinen osa. Tilaisuudessa pohditaan sitä, millainen rooli sisällöillä tulisi olla modernin myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.
urailta
Etelä-Suomi
30.08.2018 -
17:00 to 19:30
OAJ-Akava-talo, Valopiha-tila
Kellosilta 7
00520
Helsinki

Sisällöt myynnin ja markkinoinnin tukena (SOCIAL SELLING - OSA 3.)


Käytännönläheisessä koulutuksessa käydään läpi mm seuraavia asioita: 

  • MIllainen rooli sisällöillä tulisi olla modernin myynnin ja markkinoinnin tekemisessä?
  • Millainen sisältö toimii eri ostoprosessin vaiheissa?
  • Sopiva sisältömix - miten valita paras kombo sopivia sisältöjä? 
  • Miten saada systemaattinen sisällöntuotanto kevyesti käyntiin?
  • Millä työkaluilla voit helpottaa sisällöntuotantoa? 
  • Erilaisia case esimerkkejä sitouttavista sisällöistä 

Social Selling -koulutukset soveltuvat

  • myynnin tekijöille, myynnin johtohenkilöille ja myynnin kehityksestä vastaaville
  • yrittäjille ja asiakasrajapinnassa toimiville asiantuntijoille tai tuloksellisen markkinoinnin tekijöille, kaikille joita Social Selling kiinnostaa

Yhteistä kaikille osallistujille on, että tehokkaat tavat saada sosiaalisen median ammattikäyttö istumaan omaan toimintaan odottavat vielä löytäjäänsä.

Päivä on hyvin käytännönläheinen, joten otathan mukaan oman tietokoneesi. Kesto 2,5 h. 


Illan luennoitsijana toimii Sani Leino, CEO at SALES Consulting. Sani on tunneälykkääseen ja sosiaaliseen myyntityöhön keskittynyt myyntivalmentaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisista myynnin tehtävistä. 
Sani on inbound-sertifioitu myynnin valmentaja, joka listattiin keväällä 2016 maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon. Hän on ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa Digital Marketing Institutelle Irlantiin.  Sani on tehnyt sosiaalista myyntiä eri kanavien kautta vuodesta 2010 ja jakaa nyt oppejaan ja onnistumisia käytännönläheisten koulutusten kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Tilaisuus on maksuton TEKin ja Suomen Ekonomien jäsenille. Tilaisuuteen mahtuu paikan päälle 120 osallistujaa ja striimin välityksellä ei ole rajoitusta. Tilaisuus siis striimataan myös. Striimilinkki tapahtumaan lähetetään muutamaa päivää ennen tapahtumaa ilmoittamaasi s-postiosoitteeseen ja tekstiviestillä samana päivänä kännykkääsi.