Selkeän liikeidean askeleet

koulutus
Keski-Suomi
17.05.2018 -
16:30 to 20:00
Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100
Jyväskylä

Entren - Akavan yrittäjien ja itsensäötyöllistäjien järjestämässä koulutuksesta saat uusia näkökulmia oman liiketoiminnan suunnitteluun vahvuuksiesi kautta, intoa liikeideasi kehittämiseen sekä rohkaisua yrittäjyyspolulle. Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa omaa yritystoimintaa tai ovat toimineet vasta vähän aikaa yrittäjänä.

Koulutus iltapaloineen on jäsenille maksuton.

Ohjelma

16.30 Tervetuloa. Entren puheenjohtaja Salla Luomanmäki

16.45 Valmennus: Liikeidean suunnittelu

Mitä, miksi ja miten? Mitä suunnittelet? Miksi perustat oman yrityksen? Mikä on motivaatiosi tämän suunnitelman takana? Miten aiot toteuttaa sen? Miten yritys tulee toimimaan? Mille arvoille oma yritystoimintasi on rakennettu tai rakennat sen. Arvot, missio, visio ja tavoite.
Valmennuksesta saat vahvistusta omaan tekemiseen ja lisää voimavaroja. Konkreettisia ja käytännönläheisiä harjoituksia. Lisäksi ideoita ja esimerkkejä siitä, mikä kaikki on mahdollista.

17.45 Tauko, tarjolla kevyt iltapala

18.30 Valmennus jatkuu

19.30 Loppukeskustelu ja päätössanat

20.00 Tilaisuus päättyy

Kouluttaja Marika Roth on tietokirjailija ja uuden ajan yrittäjien valmentaja, joka haluaa tukea luovia, omaa sydämen työtään tekeviä yrittäjiä. Hänen ajatuksissaan yrittäjän työssä yhdistyy rakkaus omaan työhön ja kannattavuus. Marikan opit ovat hyvin käytännönläheisiä ja innostavia. Roth on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi. Hänen taustansa on rahoitusalalta ennen valmennustyön aloittamista. Marika yhdistää työssään liiketalouden perusteiden opetusta mindset- eli mielenlaatutyöskentelyyn ja auttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita näiden avulla löytämään oman potentiaalinsa.

www.marikaroth.fi

 

Asiasanat: