MyData 2017 -konferenssi

TEK tarjoaa jäsenilleen liput jäsenetuhintaan kansainväliseen MyData 2017 -konferenssiin.
koulutus
Etelä-Suomi
30.08.2017 - 09:00 to 01.09.2017 - 16:00
Kulttuuritalo
Sturenkatu 4
00510
Tallinna ja Helsinki

Meistä tallentuu paljon henkilötietoa kaupallisiin ja julkishallinnon rekistereihin, mutta kovinkaan usein meillä ei ole itse mahdollisuutta hyödyntää sitä. My Data on uudenlainen ihmiskeskeinen malli ja lähestymistapa henkilötiedon organisoimiseksi. Siinä annetaan ihmisille pääsy heistä jo olemassa olevaan dataan. Yksilö voi hyödyntää tietojaan sekä jakaa, vaihtaa tai myydä sitä edelleen muihin palveluihin. My Data -malli voisi samalla mahdollistaa muun muassa uudenlaisten palveluiden ja liiketoimintamallien kehityksen.

TEK on yhteistyökumppanina kansainvälisessä MyData 2017 -seminaarissa, jossa pohditaan keinoja ja pelisääntöjä henkilökohtaisen datan hallintaan.

MyData 2017 järjestetään 30.8. - 1.9  Ensimmäinen konferenssipäivä on Tallinnassa, kaksi jälkimmäistä Helsingissä - laivamatka kuuluu ohjelmaan ja kolmen päivän lipun hintaan (myös vain Helsinki-lippuja on myynnissä).

Ohjelma koostuu 12 aihealueesta, mukana mm. teknologiaa, designia, AI:ta, suostumusta, tietosuoja-asetusta, käyttötapauksia yms. 

Ihmiset tekevät tapahtuman, konferenssiin on jo nyt ilmoittautunut osallistujia yli 20 maasta ja puhujiakin on toista sataa. Tule sinäkin ja kutsu kollegasi!

 

Lue myös artikkelit:

Asiasanat: