Koko perheen tiedepäivät

Innostus tekniikkaan syttyy itse tekemällä. Tiederasteilla lapset pääsevät kokeilemaan tekniikan eri osa-alueita. Tervetuloa tekkiläinen – ota koko perhe tai vaikka kummilapsi mukaan!

Montako hernettä ilmapallo nostaa? Miten rakennan robotin? Miten painovoima vaikuttaa liikkeeseen ja nopeuteen? TEKin koko perheen tiedepäivillä voit saada vastauksen esimerkiksi näihin kysymyksiin – ja pääset itse kokeilemaan, miten homma toimii!

Ohjelma vaihtelee paikkakunnittain, mutta kaikissa tapahtumissa tutustutaan tieteen ja tekniikan saloihin niin että lapsikin ymmärtää. Joissakin tapahtumissa paikalla on myös tunnettu tiedetemppujen tekijä, tutkija Pii eli DI Kirsi Puustinen. Tiedepulmien ratkaisun ja erilaisten kokeilujen lomassa osassa paikkakunnista on tarjolla myös pientä purtavaa. Paikkakuntakohtaiset lisätiedot löytyvät omilta tapahtumasivuiltaan tämän sivun alaosasta. Voit lukea tästä, minkälaista meno oli Otaniemen perhepäivässä syksyllä 2017.

Paikalle ovat tervetulleita TEKin jäsenet lapsineen, lapsenlapsineen tai vaikka kummilapsineen – ja toki tilaisuuksiin voi osallistua ilmankin lapsia.

Jos sometat TEKin Koko perheen tiedepäivistä, käytäthän tunnistetta #TEKperhepäivä

Paikkakunnat ja ajankohdat

Lisätietoa päivitetään tälle sivulle. Tapahtumista ja niiden ilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan jäsenkirjeissä.​

Kuva: Sami Siurola / Plumepics

Asiasanat: