Koko perheen tiedepäivä

Lappeenrannan koko perheen tiedepäivässä voi kiertää tekniikkapainotteisia rasteja, katsoa tutkija Piin tiedeshow’n ja nauttia lounasta - maksutta.
perhepäivä
Itä-Suomi
14.10.2017 -
12:00 to 15:00
Lappeenrannan Ylioppilastalo
Laserkatu 10
53850
Lappeenranta

TEKin jäsen, tervetuloa koko perheen tiedepäivään lauantaina 14.10. Lappeenrantaan! Tarjoa lapsillesi, kummilapsille, lapsenlapsille tai naapurin lapsille elämyksellinen tiedeiltapäivä Skinnarilan kampusalueen sydämessä. Tiedepäivien ohjelma maistuu parhaiten ala-aste- ja päiväkoti-ikäisille lapsille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita!

  • Aika: la 14.10.2017 klo 12–15
  • Paikka: Lappeenrannan Ylioppilastalo (Laserkatu 10, Skinnarilan tiedekampus)
  • Ohjelma: tapahtuma alkaa klo 12, Tutkija Piin esitys klo 13:15, lounasta tarjolla koko tapahtuman ajan
  • Hinta: tapahtuma lounaineen on maksuton

Tiederasteilla tehdään omin käsin innostavia tutkimuksia fysikaalisten ilmiöiden parissa. Työpajassa voi rakentaa omia teknisiä tuotoksia, kotiin vietäväksi asti. Ohjelmassa on robotiikkaa, magnetismia, mikropipetointia, parafilmiä, ilmapalloja sekä jännittävä Minecraft-laboratorio.

Kaiken kruunaa tutkija Piin vetämä Tiedeshow. Tutkija Pii on huippuammattilainen esittelemään erilaisia luonnontieteellisiä ilmiöitä taatusti innostavaan ja elämykselliseen tyyliin. Tutkija Piin Tiedeshow alkaa Ylioppilastalon auditoriossa klo 13.15.

Tilaisuuteen voi saapua, tiederasteille osallistua ja lounaan nauttia oman aikataulun mukaisesti. Lounasta on tarjolla koko tapahtuman ajan Ylioppilastalon ravintolassa. Tilaisuus lounaineen on maksuton.

Tapahtuma täyttyi nopeasti ja mukaan mahtui 150 ensin ilmoittautunutta! Voit halutessasi ilmoittautua jonoon. Mikäli paikkoja vapautuu, ilmoitamme niitä jonotuslistan mukaan. Ilmoita osallistuvien aikuisten ja lasten lukumäärät sekä ruokailua ajatellen mahdolliset erikoisruokavaliot.

Koko perheen tiedepäiviä on myös viidellä muulla paikkakunnalla. Tutustu tarjontaan täällä.

Asiasanat: