Ilo irti yrittäjyydestä

Perinteinen kesän aloittava Ilo irti yrittäjyydestä -tilaisuus järjestetään jo kymmenennen kerran. Palautteiden pohjalta teemaksi on valittu liiketoiminnan kehittäminen. Esitysten lisäksi tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus iloisiin kohtaamisiin ja kesästä nauttimiseen.
jäsenilta
Etelä-Suomi
05.06.2019 -
14:45 to 20:00
Kulttuuritehdas Korjaamo, Vaunusali
Töölönkatu 51
00250
Helsinki

Perinteinen kesän aloittava tapahtuma tarjoaa esitysten lisäksi erinomaisen mahdollisuuden verkottua toisten akavalaisten yrittäjien kanssa. Teemana on tällä kertaa liiketoiminnan kehittäminen, josta alustaa Olli E. Juvonen. Tämän lisäksi kuullaan kiinnostavia yrittäjätarinoita. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille AKY - Akavalaiset yrittäjät jäsenjärjestöjen yrittäjille.

Alustava ohjelma

14.45 Iltapäiväkahvit ja ilmoittautuminen
15.15 Tilaisuuden avaus ja tervetuloa, Timo Saranpää
15.30 Kuinka saan yritykseni kasvamaan nopeasti ja kannattamaan paremmin?, Olli E. Juvonen
16.30 Tauko
17.00 Yrittäjätarinat

  • Aloittavan yrittäjän ensiaskeleet - case Havu Cosmetics, Lumi Maunuvaara

  • Miten raapia leipä maailmalta? - case Creanex, Markku Pusenius

  • 6 oppituntia idean kehittämisestä liiketoiminnaksi - case Wolt, Juhani Mykkänen

18.30 Kesäistä syömistä ja iloista rupattelua

Sään salliessa seminaarin jälkeinen seurustelu jatkuu Korjaamon terassilla. Tervetuloa!

Puhujat

Olli E. Juvosella on kokemusta 96 yhtiön tervehdyttämisestä 38 vuoden ajalta kymmenissä maissa. Hän tietää, mikä käytännössä toimii ja mikä ei.

Lumi Maunuvaara yhdisti opintonsa, rakkautensa luontoon ja lukioaikaisen ideansa kosmetiikkalinjasta. Siitä syntyi oma luonnonkosmetiikkayritys ja heti loppuunmyyty huulipuna. Nyt he työstävät seuraavaa erää, josta tulee isompi ja parempi sekä luovat uusia tuotteita. Yrittäjyyden ohella Lumi jatkaa opintoja Aalto-yliopista bio- ja kemiantekniikan opiskelijana ja hänellä on sivuaineena muotoilu. Tarkoitus olisi valmistua piakkoin kandiksi ja laajentaa yritystoimintaa. Lue lisää Lumista TEKin verkkolehdestä.

Markku Pusenius on Creanexin toimitusjohtaja. Creanex kehittää liikkuvia työkoneita ja koulutussimulaattoreita ja on selkeä markkinajohtaja omalla alallaan. Yksi yrityksen uusimpia tuotteita on Kotkassa oleva ambulanssisimulaattori.

Wolt on ravintolaruokaa välittävä teknologiayhtiö, jolla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja joka on laajentanut alle neljässä vuodessa 14 maahan ja myy tänä vuonna sadoilla miljoonilla ruokaa. Esityksessään yksi Woltin perustajista, Juhani Mykkänen, jakaa ajatuksia siitä, mitä Woltin tiimi oppi uuden kuluttajatuotteen kehittämisestä yrityksen alkutaipaleen aikana.


Odotellessa voit katsoa viime vuoden tapahtuman esitykset seuraavista linkeistä: