Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennus

Tule mukaan Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennukseen! Valmennus on juuri sinulle, joka haluat saada kokonaisvaltaisen käsityksen työhaastatteluprosessista.

Tämän valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa. Saat  kokonaisvaltaisemman käsityksen työhaastatteluprosessista, eri haastattelumuodoista ja haastattelun vaiheista kutsun saamisesta jälkihoitoon asti. Tunnistat valmistautumisen tärkeyden ja osaat tehdä taustatyön monipuolisesti. Valmennuksen tehtyäsi ymmärrät myös työnantajan näkökulman ja osaat huomioida sen omassa roolissasi haastateltavana. 

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä moduulia: 

  • Ota haltuun erilaiset haastattelutilanteet 
  • Tärkeä taustatyö 
  • Vakuuta vastauksillasi 
  • Viimeistele haastatteluprosessi fiksusti 

Sisältöjä voit käydä läpi omassa tahdissa. Sisältöjen järjestys noudattaa työhaastatteluprosessin rakennetta ja suosittelemme niiden käymistä läpi järjestyksessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina. Ilmoittautuminen valmennukseen päättyy 31.7.2021 ja valmennus sulkeutuu 31.8.2021, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymistä varten. 

Lisätietoja verkkovalmennuksesta antaa:
Katja Sulenko, katja.sulenko(ät)tek.fi, p. 0440250322

Asiasanat: