Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennus

Haetko aktiivisesti uusia uramahdollisuuksia? Onko toiveesi päästä työhaastatteluun? Jos kaipaat eväitä menestyä työhaastattelussa - tämä valmennus on sinulle! Tule mukaan Onnistuneen työhaastattelun ainekset -verkkovalmennukseen! Valmennus on pilotti ja mukaan mahtuu 50 TEKin täysjäsentä.

Valmennuksen tavoitteena on antaa ainekset onnistua työhaastattelussa. Saat selkeämmän käsityksen työhaastatteluprosessista, eri haastattelumuodoista ja -vaiheista aina kutsun saamisesta jälkihoitoon asti. Tunnistat valmistautumisen tärkeyden ja osaat tehdä taustatyön monipuolisesti. Valmennuksen jälkeen ymmärrät myös työnantajan näkökulman ja osaat huomioida sen omassa roolissasi haastateltavana.

Valmennus sisältää hyödyllistä tietoa, käytännön vinkkejä ja monipuolisia harjoituksia. Oletpa valmistautumassa ensimmäiseen työhaastatteluusi tai käynyt läpi jo useampia, voit hyödyntää näitä vinkkejä. Valmennuksen aikana saat ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla.

Onnistuneen työhaastattelun ainekset –verkkovalmennus starttaa 26.10.2020 ja se kestää kaksi viikkoa. Valmennuksen materiaalit ovat kuitenkin käytössäsi aina 29.11.2020 saakka, joten sinulla on hyvin aikaa perehtyä sisältöihin. 

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä moduulia:

  • Ota haltuun erilaiset haastattelutilanteet
  • Tärkeä taustatyö
  • Vakuuta vastauksillasi
  • Viimeistele haastatteluprosessi fiksusti

Uusi moduuli avautuu käyttöösi maanantaisin ja torstaisin.
 
Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.  Valmennukseen mahtuu 50 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja verkkovalmennuksesta antavat:
Minna Järvi, minna.jarvi(ät)tek.fi, 0406705076
Katja Sulenko, katja.sulenko(ät)tek.fi, 0440250322