Nextmile-verkkovalmennus

Lähestyvätkö eläkevuodet? Haluatko olla valmiina merkittävään elämänvaiheeseen? Vielä muutama paikka vapaana.

Nextmile-verkkovalmennus 15.4. - 27.5.2021

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia.

Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. Syksyllä 2020 toteutettu pilotti sai positiivista palautetta, joten päätimme jatkaa valmennuksia - nyt on tarjolla kaksi uutta valmennusryhmää.

TYÖSKENTELET ITSENÄISESTI VERKKOALUSTALLA

Valmennuksen aineisto on jaettu teemoihin. Koko materiaali on käytössäsi heti ja voit työskennellä omaan tahtiisi 6 viikon ajan. Voit tallentaa omat tekstisi pdf-muodossa ja käyttää niitä myös valmennuksen jälkeen. Muistiinpanojen tekemisestä on myös hyötyä.

 1. Alkukysely
 2. Siirtymä uuteen vaiheeseen
 3. Hyppy, harppaus vai pudotus? Sinä päätät.
 4. Tunteiden kohtaaminen
 5. Mahdollisuuksien maisema
 6. Vastuullisesti askeltaen
 7. Edelleen arvokas
 8. Jäljen jättäminen
 9. Tulevaisuuden suunnitelmat
 10. Loppukysely

  Bonus: Työn tekeminen eläkkeellä

Valmennus perustuu ennen kaikkea harjoitusten tekemiseen. Käytössäsi on muun muassa videoita, lukutehtäviä, minikyselyitä ja pohdintatehtäviä. Nextmile-matkallasi voit halutessasi tuulettaa anonyymisti ajatuksia ja vaihtaa kokemuksia muiden ryhmässä olevien tekkiläisten kanssa.

 • Paikka: Verkkoalusta: Howspace-oppimisympäristö
 • Kesto: 6 viikkoa
 • Työmäärä: Keskimäärin 7-10 h koko valmennus. Riippuen siitä miten paljon haluat itse käyttää aikaasi.
 • Laitevaatimus: Verkkoyhteys. Suosittelemme tietokoneen käyttöä, toimii myös mobiilisti.
 • Kustannus: Valmennus on maksuton TEKin täysjäsenille. Työttömät jäsenet voivat myös osallistua valmennukseen. Ryhmässä on vain TEKin jäseniä.
 • Sitoutuminen: Ostamme jokaisen valmennuspaikan erikseen yhteistyökumppaniltamme, joka tuottaa tähän valmennukseen sisällöt. Toivomus olisikin, että jos käyt ilmoittautumisen jälkeen rekisteröitymässä valmennusalustalla, sitoudut tekemään sitä aktiivisesti itsellesi hyödyllisiltä osin. Pelkän ilmoittautumisen voit vielä perua ja vapauttaa paikkasi toiselle tekkiläiselle. Ymmärrämme toki, että tilanteet ja aikataulut muuttuvat.
 • Palaute: Valmennuksen jälkeen keräämme palautetta. Syksyn 2020-pilotoinnin tuoman palautteen ja kokemuksen perusteella valmennusta kehitettiin merkittävästi.

Valmennus alkoi 15.4.2021 ja loppuu 27.5.2021. Jos halut tulla vielä mukaan, niin ilmoittaudu alla olevasta linkistä.  Saat rekisteröitymislinkin valmennukseen vahvistusviestin mukana. 

Toteutamme verkkovalmennuksen yhteistyössä Milestone Coaching & Consulting Oy:n kanssa.

Lisätietoja verkkovalmennuksesta saat arja.lindfors(ät)tek.fi

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.

Asiasanat: