Nextmile-verkkovalmennus

Lähestyvätkö eläkevuodet? Haluatko olla valmiina merkittävään elämänvaiheeseen? Syksyn 2021 valmennuksen toteutusta suunnitellaan alkamaan lokakuun alussa.

Nextmile-verkkovalmennus 

Nextmile-verkkovalmennus on sinulle, joka haluat valmistautua eläkkeelle siirtymiseen. Valmennuksen aikana voit tarkastella, mitä merkityksellisiä tekoja haluat vielä saada aikaan työelämässä ja mitä olet jo saavuttanut. Pääset suunnittelemaan, miten hyödyntää eläkevuosien tuomia mahdollisuuksia.

Nextmile tarjoaa sinulle valmiuksia muutosten kohtaamiseen ja itselle tärkeiden asioiden löytämiseen. Tarkastelemalla omia arvojasi, tunnistat helpommin tulevaisuuteen liittyviä mahdollisuuksia. 

TYÖSKENTELET ITSENÄISESTI VERKKOALUSTALLA

Valmennuksen aineisto on jaettu teemoihin. Koko materiaali on käytössäsi heti ja voit työskennellä omaan tahtiisi 6 viikon ajan. Voit tallentaa omat tekstisi pdf-muodossa ja käyttää niitä myös valmennuksen jälkeen. Muistiinpanojen tekemisestä on myös hyötyä.

 1. Alkukysely
 2. Siirtymä uuteen vaiheeseen
 3. Hyppy, harppaus vai pudotus? Sinä päätät.
 4. Tunteiden kohtaaminen
 5. Mahdollisuuksien maisema
 6. Vastuullisesti askeltaen
 7. Edelleen arvokas
 8. Jäljen jättäminen
 9. Tulevaisuuden suunnitelmat
 10. Loppukysely

  Bonus: Työn tekeminen eläkkeellä

Valmennus perustuu ennen kaikkea harjoitusten tekemiseen. Käytössäsi on muun muassa videoita, lukutehtäviä, minikyselyitä ja pohdintatehtäviä. Nextmile-matkallasi voit halutessasi tuulettaa anonyymisti ajatuksia ja vaihtaa kokemuksia muiden ryhmässä olevien tekkiläisten kanssa: erityisesti tästä on tullut hyvää palautetta aiemmissa valmennuksissa. Valmennuksessa ei ole ohjaaja läsnä.

 • Paikka: Verkkoalusta: Howspace-oppimisympäristö
 • Kesto: 6 viikkoa
 • Työmäärä: Keskimäärin 7-10 h koko valmennus. Riippuen siitä miten paljon haluat itse käyttää aikaasi.
 • Laitevaatimus: Verkkoyhteys. Suosittelemme tietokoneen käyttöä, toimii myös mobiilisti.
 • Kustannus: Valmennus on maksuton TEKin täysjäsenille. Työttömät jäsenet voivat myös osallistua valmennukseen. Ryhmässä on vain TEKin jäseniä.
 • Sitoutuminen: Ostamme jokaisen valmennuspaikan erikseen yhteistyökumppaniltamme, joka tuottaa tähän valmennukseen sisällöt. Toivomus olisikin, että jos käyt ilmoittautumisen jälkeen rekisteröitymässä valmennusalustalla, sitoudut tekemään sitä aktiivisesti itsellesi hyödyllisiltä osin. Pelkän ilmoittautumisen voit vielä perua ja vapauttaa paikkasi toiselle tekkiläiselle. Ymmärrämme toki, että tilanteet ja aikataulut muuttuvat.
 • Palaute: Valmennuksen jälkeen keräämme palautetta. Sitä käytetään valmennuksen kehittämiseen.
 • Syksyn 2021 valmennuksen toteutusta suunnitellaan parhaillaan alkamaan lokakuun alkupuolella. Tietoa elokuussa suoramainontana mahdolliselle kohderyhmälle eli noin 1–4 vuotta ennen eläköitymistä olevat jäsenet. Seuraa myös jäsenkirjettä ja tätä sivustoa.

Verkkovalmennus totetutettiin yhteistyössä Milestone Coaching & Consulting Oy:n kanssa.

Lisätietoja verkkovalmennuksesta saat sari.taukojarvi(ät)tek.fi

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.

Asiasanat: