Löydä ja tule löydetyksi - ota tehot irti LinkedInistä!

Tämä itsenäinen verkkovalmennus sopii kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja aktivoitua työnhakuun tehokkaasti. Voit itsenäisesti tehdä valmennusta omaan tahtiisi.

Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan. Valmennus ei sisällä mahdollisuutta pyytää kommentteja uravalmentajalta.  

Valmennuksen jälkeen sinulla on viimeistelty LinkedIn-profiili, josta osaamisesi nousee hyvin esille. Osaat viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja tiedät myös miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Valmennus sisältää konkreettista tietoa ja vinkkejä vasta-alkajasta aina edistyneelle LinkedInin käyttäjälle.

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä moduulia, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • LinkedInin perusasiat 
  • Näin tuot osaamisesi esille LinkedInissä
  • Viesti ja verkostoidu taitavasti LinkedInissä
  • LinkedIn ja työnhaun tärpit

Sisältöjä voit käydä läpi omassa tahdissa. Valmennus sulkeutuu 31.5.2021, johon asti sisällöt ovat myös käytössäsi. Muistathan siis ottaa valmennuksesta itsellesi talteen tärkeäksi kokemasi asiat niin voit palata niiden äärelle myöhemminkin. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat vahvistusviestin mukana ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymistä varten.