Bold by Design -verkkovalmennus nuorille osaajille

Uusi Bold by Design -verkkovalmennus on suunniteltu erityisesti nuorille tekniikan ja luonnontieteen osaajille, maisterivaiheesta valmistumisen jälkeisiin ensimmäisiin vuosiin. Voit käydä läpi tämän TEKin urapalveluissa sinulle suunnitellun kokonaisuuden sisältöjä itsenäisesti, vapaasti ja omaan tahtiin.

Bold by Design -verkkovalmennuksessa voit pohtia rennosti itsesi näköistä elämää ja työelämää. Rakennat inspiroivia tulevaisuudenkuvia ja kehität rohkeuttasi kokeilla ja tarttua mahdollisuuksiin. Samalla voit kirjoittaa omaa elämäntarinaasi ja vahvistaa kykyäsi tehdä valintoja ja päätöksiä.

Valmennuksen annista on hyötyä, kun mietit seuraavia askeleita urallasi. Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää monipuolisia harjoituksia sekä tulevaisuudensuunnittelua edistäviä ideointitehtäviä. Harjoitukset voi tehdä itsenäisesti oman aikataulun mukaan. Harjoituksiin käyttämäsi aika maksaa itsensä takaisin selkeytenä ja tehokkaana toimintana jatkossa.

Valmennukseen sisältyy seitsemän moduulia:

  • Tarinani tähän asti
  • Minä ja muut
  • Onnekkaita sattumuksia
  • Kiinnostavia kokeiluja
  • Mieluisia tulevaisuuksia
  • Minä päätän
  • Energian lähteillä

Voit käydä sisältöjä läpi omassa tahdissa ja vapaassa järjestyksessä.

Bold by Design -verkkovalmennus on avoinna 30.11.2020 saakka, johon asti kaikki sen sisällöt ovat käytössäsi.

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kun ilmoittaudut verkkovalmennukseen alla olevan linkin kautta, saat saman tien vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkkoalustalle rekisteröitymiseen.

Lisätietoja verkkovalmennuksesta antaa Satu Myller, satu.myller(ät)tek.fi (subject: Bold%20by%20Design%20-verkkovalmennus)