GoinGlobal

Oletko lähtemässä kansainväliseen työnhakuun? GoinGlobalista löydät maakohtaisia oppaita, yritysprofiileja sekä avoimia kansainvälisiä työ- ja harjoittelupaikkoja.

TEKin jäsenenä sinulla on käytössäsi kattava GoinGlobal-tietokanta, josta löydät lukuisia kansainvälisiä uramahdollisuuksia ja käytännönläheisiä vinkkejä ulkomaantyönhakuun. Tietokanta sisältää maakohtaisia oppaita, yritysprofiileja sekä avoimia kansainvälisiä työ- ja harjoittelupaikkoja. 

GoinGlobalissa voit kätevästi tallentaa hakujasi, luoda hakuvahteja ja luoda ilmaisen henkilökohtaisen tilin. 

LÖYDÄT GOINGLOBALIN SIVUILTA:

Country Career Guides
Millainen työhakemus pitäisi kirjoittaa Ranskaan? Maakohtaista tietoa työnhaun prosesseista sisältäen CV- ja hakemusmalleja, ohjeita työhaastatteluun ja listauksia työnantajista.                                                                                                                        

USA/Canada City Career Guides
Haluaisin töihin Piilaaksoon; mistä lähden liikkeelle?
Kaupunki- ja osavaltiokohtaista tietoa työnhausta kattaen joukon Pohjois-Amerikan suurimpia metropolialueita.

Job Postings and Internship Listings
Tuotekehityskemistin tehtävä Kapkaupungissa kiinnostaisi; onkohan siellä tämän alan töitä?
Yli 16 miljoonaa työ- ja harjoittelupaikkaa tavoitettavissa yhden hakutoiminnon alla.

H-1B Info
Ketkä voisivat USAssa palkata suomalaisen koneinsinöörin? Näet, mihin tehtäviin Yhdysvaltoihin viisumeita on myönnetty ja ketkä työnantajat ovat sponsoroineet viisumeita. Voit hakea viisumitietoja tehtävänimikkeen, ammatin, työnantajan, sijainnin tai palkan perusteella. Tätä tietoa et saa mistään muualta näin helposti!

Key Employer Directory
Mitkä ovat Saksan suurimmat elektroniikka-alan firmat? Säännöllisesti päivittyvä tietokanta, jonka kautta voi hakea työnantajia eri puolilta maailmaa. GoinGlobalista löydät sekä paikallisia että monikansallisia työnantajia sisältäen tiedot yrityksen myynnistä, tuloista, tuotemerkeistä, toimihenkilöistä yms.

Enemmän maakohtaista tietoa saat myös GoinGlobalin blogista.

Tekkiläisiä on töissä ympäri maailmaa. Tutustu uratarinoihin TEK-lehdessä.

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.

Asiasanat: