Ulkomaan työnhaku

TEK tarjoaa jäsenilleen palveluita ulkomaantyönhaun tueksi. Täältä löydät paljon tietoa työnhausta ulkomaille ja väyliä työpaikkoihin.

MIELITKÖ MAAILMALLE?- OPAS ULKOMAAN TYÖNHAKUUN

TEK on rakentanut verkko-oppaan, joka antaa sinulle konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelyyn kuin työnhakuun liittyen. Oppaasta on hyötyä myös ulkomaille lähetetyille työntekijöille ja työttömille työnhakijoille.

Mielitkö ulkomaille?- opas ulkomaan työnhakuun sisältää itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla. Opas sisältää myös monipuolisia harjoituksia. Verkkoalustalla sinulla on mahdollisuus jakaa ajatuksiasi muiden osallistujien kanssa.

GOINGLOBAL

GoinGlobal on tietokanta, joka auttaa sinua löytämään kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tietokanta sisältää maakohtaisia oppaita mukaanlukien CV- ja hakemus malleja, yritysprofiileja sekä avoimia kansainvälisiä työ- ja harjoittelupaikkoja. 

GoinGlobalissa voit tallentaa hakujasi, luoda hakuvahteja ja luoda ilmaisen henkilökohtaisen tilin. 

TEKKILÄISET TÖISSÄ ULKOMAILLA

MUUT ULKOMAILLA TYÖSKENTELYÄ KOSKEVAT TEKIN PALVELUT

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.