Ulkomaan työnhaku

TEK tarjoaa jäsenilleen palveluita ulkomaantyönhaun tueksi. Täältä löydät paljon tietoa työnhausta ulkomaille ja väyliä työpaikkoihin.

MIELITKÖ MAAILMALLE?- verkkovalmennus ULKOMAAN TYÖNHAKUUN

TEK on rakentanut verkkovalmennuksen, joka antaa sinulle konkreettisia vinkkejä siihen, mistä löydät parhaiten tietoa niin ulkomailla työskentelyyn kuin työnhakuun liittyen. Valmennuksesta on hyötyä myös ulkomaille lähetetyille työntekijöille ja työttömille työnhakijoille.

Mielitkö maailmalle? -verkkovalmennus ulkomaan työnhakuun sisältää itsenäistä työskentelyä verkkoalustalla, jossa pääset myös tekemään monipuolisia harjoituksia omaan tahtiisi. Verkkoalustalla sinulla on mahdollisuus lisäksi jakaa ajatuksiasi muiden osallistujien kanssa. Valmennuksen sisällöt ovat osallistujien käytössäsi 31.12.2021 saakka ja ilmoittautua voit 30.11. asti.

GOINGLOBAL

GoinGlobal on tietokanta, joka auttaa sinua löytämään kansainvälisiä mahdollisuuksia. Tietokanta sisältää maakohtaisia oppaita mukaanlukien CV- ja hakemus malleja, yritysprofiileja sekä avoimia kansainvälisiä työ- ja harjoittelupaikkoja. 

GoinGlobalissa voit tallentaa hakujasi, luoda hakuvahteja ja luoda ilmaisen henkilökohtaisen tilin. 

TEKKILÄISET TÖISSÄ ULKOMAILLA

MUUT ULKOMAILLA TYÖSKENTELYÄ KOSKEVAT TEKIN PALVELUT

TEKin jäsenetuihin sisältyviin kumppanipalveluihin ja kumppanien tarjoamiin etuihin sovelletaan ko. palveluntarjoajan palvelua ja tietosuojaa koskevia ehtoja.