LÖYDÄ JA TULE LÖYDETYKSI – OTA TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ -VERKKOVALMENNUS

Tämä ohjattu verkkovalmennus sopii kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja aktivoitua työnhakuun tehokkaasti. Valmennus alkaa 13.4. ja päättyy 21.5.2021. Saat tarvittaessa ohjausta TEKin uravalmentajalta valmennuksen aikana.

LÖYDÄ JA TULE LÖYDETYKSI - OTA TEHOT IRTI LINKEDINISTÄ!  STARTTAA TI 13.4.2021

Kaipaatko eväitä LinkedInin hyödyntämiseen ammatillisen profiloitumisen, työnhaun, verkostoitumisen ja tiedonhaun välineenä? Verkkovalmennus on kaikille TEKin täysjäsenille, jotka haluavat oppia miten LinkedInissä voi viestiä, verkostoitua ja aktivoitua työnhakuun tehokkaasti.

Valmennuksen jälkeen sinulla on viimeistelty LinkedIn-profiili, josta osaamisesi nousee hyvin esille. Osaat viestiä ja verkostoitua LinkedInissä taitavasti ja tiedät myös miten hyödyntää LinkedIniä työnhaussa. Valmennus sisältää konkreettista tietoa ja vinkkejä vasta-alkajasta aina edistyneelle LinkedInin käyttäjälle.

Valmennus toteutetaan verkkoalustalla ja se sisältää monipuolisia harjoituksia, joita voit tehdä omassa tahdissasi. Valmennuksen aikana sinun on mahdollista saada ohjausta TEKin uravalmentajilta ja voit halutessasi verkostoitua muiden tekniikan akateemisten kanssa.

Valmennukseen sisältyy seuraavat neljä moduulia:

  • LinkedInin perusasiat 
  • Näin tuot osaamisesi esille LinkedInissä
  • Viesti ja verkostoidu taitavasti LinkedInissä
  • LinkedIn ja työnhaun tärpit

Uusi moduuli avautuu käyttöösi viikon välein. 

Valmennus alkaa tiistaina 13.4.2021 ja ohjausta voit hyödyntää 21.5.2021 saakka. Valmennuksen materiaalit ovat kuitenkin käytössäsi aina 6.6.2021 asti, joten sinulla on hyvin aikaa perehtyä sisältöihin omassa tahdissasi. 

Valmennukseen osallistumiseen tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.  

Valmennukseen mahtuu 70 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen vaatii sisäänkirjautumisen oma.tek.fi - tunnuksilla. 

Lisätietoja verkkovalmennuksesta saat katja.sulenko(ät)tek.fi