Liity jäseneksi

TEKin jäsenenä saan kattavat palvelut ja ammatillisen edunvalvonnan työuran eri tilanteisiin sekä merkittäviä etuja ja alennuksia. 

Ulkomaisen tutkinnon suorittaneet voivat hakea TEKin jäsenyyttä tällä lomakkeella. Hakemuksen liitteenä on oltava joko kopio tutkintotodistuksesta tai tutkinnon rinnastustodistuksesta (sähköpostitse jasenrekisteri(ät)tek.fi tai postitse Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry/Jäsenrekisteri, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki) suomeksi tai englanniksi käännettynä. Jos liitteitä ei toimiteta 1 kk kuluessa hakemuksen saapumisesta katsotaan hakemus hylätyksi.

Henkilöt jotka eivät ole valmistuneet, mutta ovat suorittaneet Suomessa tekniikan tai luonnontieteen opintoja vähintään kandidaatin tutkintoa vastaavan määrän (195 op) ja työskentelevät ylemmän toimihenkilön tehtävissä tekniikan alalla, voivat myös liittyä tällä lomakkeella TEKin täysjäseniksi. Hakemuksen liitteenä on oltava opintosuoritusote korkeakoululta (sähköpostitse jasenrekisteri(ät)tek.fi tai postitse Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry/Jäsenrekisteri, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki).

Jos olet TEKin opiskelijajäsen ja haluat liittyä kassaan saatuasi esim. diplomityöpaikan, lisäät palvelun omien jäsentietojesi kautta!

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteys jasenrekisteri(ät)tek.fi tai puhelimitse (09) 2291 2291.

Perustiedot
Osoite
Yhteystiedot
Sähköpostiosoitetta käytetään vain yhteydenpitoon sekä TEKin toiminnasta ja jäsenasioista tiedottamiseen.
Koulutus
Työpaikka
Liite
Liitä kopio tutkintotodistuksestasi/opintosuorite
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 8 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png rtf pdf doc docx zip.
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni luovuttamisen TEKin yhteistyökumppaneille jäsenyyteen kuuluvien etujen ja palveluiden, kuten esimerkiksi vakuutusten ja ammattilehtien toimittamiseksi. TEK ei koskaan luovuta jäsenten henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.