CV-SPARRAUS

Saat henkilökohtaista sparrausta TEKin uravalmentajilta.

Hyödynnä huolella ohjeemme ja vinkkimme ennen kuin lähetät CV:si meille. Pohdi vielä miltä CV:si mielestäsi näyttää kokonaisuutena:

Oletko kuvaillut työkokemuksesi tarpeeksi yksityiskohtaisesti?

Työnantajien nimet, tehtävänimikkeet ja työskentelyajankohdat eivät vielä kerro työsi sisällöstä. Kuvaile jokainen tehtäväsi riittävän tarkkaan; painota sellaisia kokemuksia ja saavutuksia, joilla on merkitystä hakemaasi paikkaa ajatellen. Ymmärtävätkö työtäsi tai alaa tuntemattomat, mitä kerrot?

Näyttääkö CV:si koulutetun asiantuntijan CV:ltä?

CV:n ei pitäisi näyttää myyntikirjeeltä, arviointiraportilta tai taulukolta. Suomessa on tapana kirjoittaa ensimmäisessä persoonassa, ei kolmannessa. Muista, että CV:si kertoo sinusta ja sinun tekemisistäsi. 

Minkälaisesta ammattilaisesta CV:si viestii?

Onko CV:lläsi punainen lanka? Minkälainen uratarina CV:stä välittyy? Mitkä kolme asiaa haluat lukijalle jäävän mieleen - nousevatko ne sopivasti esille?

"Sparrauksen ansiosta sain CV:n fokusoitua uudella tavalla ja itselleni hahmottui tarkemmin, miten kannattaa edetä. Yksin en olisi löytänyt kaikkia näitä uusia näkökulmia osaamiseeni ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin. "

Anonyymi jäsenpalaute

Lähetä CV:si sparraukseen

Alla olevasta linkistä voit lähettää CV:si meille. Valitse tarjolla olevista palveluistamme "Tehokas työnhaku" ja liitä mukaan CV:si. (doc/docx -muodossa, ei pdf:nä, sillä kommentoimme usein suoraan dokumenttiin). Kerro lisätiedoissa, että toivot erityisesti CV-sparrausta.

Otathan huomioon, että meillä on ajoittain ruuhkaa.