Koko perheen tiedepäivä Turku

Tervetuloa ratkomaan johtolankoja pakohuoneeseen ja selvittämään tien ulos robotin ohjausyksiköstä, ennen kuin robotti lentää takaisin avaruuteen!
muu tapahtuma
Länsi-Suomi
14.10.2018 -
11:00 to 15:00
Åbo Akademi, Axelia
Piispankatu 8
20500
Turku

Mitä ihmettä? Olemme lukittuna avaruudesta tulleen robotin ohjausyksikköön. Kello tikittää ja lähtölaskenta on alkanut, 60 minuutin päästä se lentää takaisin kotiinsa avaruuteen. Meidän täytyy sammuttaa robotista virta, ennen kuin aika on täynnä. Mutta miten?

Hyvä TEKin jäsen, 

Tervetuloa ratkomaan pakohuoneen arvoitusta! Ota mukaan lapset, lapsenlapset tai vaikka kummilapset! Lasten tehtävä on johtolankoja ratkomalla selvittää tie ulos robotin ohjausyksiköstä, ennen kuin robotti lentää takaisin avaruuteen.

Huone on täynnä johtolankoja ja tehtäviä, jotka ratkaisemalla oikea keino selviää. Pelin tehtävät perustuvat luonnontieteisiin, tekniikkaan ja ohjelmointiin, ja ne ratkaistaan päättelemällä, kokeilemalla ja yhdessä tekemällä.

Pakohuoneet järjestetään klo 11 ja klo 14. Lisäksi TFiF järjestää ruotsinkielisen tapahtuman 13.10. klo 11 ja 14. Pakohuonepeliin osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja ja soveltuu 8-12 vuotiaille.

Tarjolla on kahvia, mehua ja keksejä. 

Tervetuloa tutkimaan ja kokeilemaan!