Kesätöihin!

muu tapahtuma
Etelä-Suomi
18.01.2017 -
09:45 to 14:15
Kandikeskus
Otakaari 1
02150
Espoo

Kesätöihin! -tapahtuma 18.1.2017, TEKIN URAVALMENTAJA MYÖS PAIKALLA! 

Ke 18.1.2017 klo 9:45 – 14:15, Otakaari 1, ala-aula

Tapahtuma kokoaa yhteen eri tekniikan ja kaupan alojen työnantajat ja avoinna olevista kesätyöpaikoista kiinnostuneet opiskelijat keskelle Aalto-yliopiston Otaniemen kampusta, kandidaattiopetuksen keskukseen Otakaari 1:een.

Kesätöihin! -tapahtuma on hyvä tilaisuus kaupan ja tekniikan eri alojen kesätyöntekijöiden hakuun ja rekrytoimiseen sekä eri yritysten työnantajamielikuvan rakentamiseen. Tapahtumaan kutsutaan kaikki näiden alojen kandidaatti- ja maisteritason opiskelijat Aalto-yliopistossa (koulutusohjelmamme osoitteessa studies.aalto.fi). Tapahtuma on kohdennettu tukemaan opiskelijoidemme kesätyönhakua. Tapahtuma on kaksikielinen (suomi, englanti).

TEKin uravalmentaja on paikalla TEKin ständillä klo 10 -14. Tule kysymään työnhausta ja näyttämään oma CV:si TEKin uravalmentajalle. Tule myös hakemaan oma Teekkarin työkirja, josta löydät CV-mallit ja hyviä vinkkejä työnhakuun. TEKistä paikalla ovat uravalmentaja eva.lindstrom(ät)tek.fi (Eva Lindström) ja teekkariyhdyshenkilö emilia.paltta(ät)tek.fi (Emilia Paltta. )

TERVETULOA!

Odotamme paikalle noin 30 kesätöitä tarjoavaa yritystä. Ilmoittautuneita ovat jo Helen, Sector Alarm, Silicon Labs, Elisa, Nokia, Vahanen-yhtiöt, Vaisala, ABB, Metsä Group, Caruna, Työeläkeyhtiö Elo.

Lisätietoja saat myös FB eventistä.

Oppimiskeskuksen videostudiovierailu

Ke 18.1.2017 klo 14:30 – 15:30, lähtö Otakaari 1 ala-aulasta Alvarin aukion eli ostarin puoleiselta ovelta

Tule ja opi kuinka voit tehdä lyhyen esittelyvideon itsestäsi työnhakua varten!

Lisätietoja: Aalto Career Susanne Saarinen, susanna.saarinen(ät)aalto.fi