Opiskelijat kampuksilla

Olemme aktiivisesti mukana valtakunnallisessa opiskelijayhteistyössä.

Tykit ja kyhit ovat silta TEkiin

Lähin TEKin opiskelijatoimija saattaa löytyä lähempää kuin arvaatkaan. Naapurisi, luennolla vieressä istuva kurssikaverisi tai joku muu tuttusi voi olla yksi TEKin opiskelijatoimijaverkoston jäsenistä. Toiminnassamme on mukana liki 100 aktiivista opiskelijaa niin luottamustehtävissä TEKin hallinnossa kuin kiltayhdyshenkilöinä.

TEKin opiskelijaorganisaatiota johdetaan TEKin toimistolla Pasilassa. Pääosa työstä tehdään kuitenkin teekkaripaikkakunnilla, joissa toimintaa pyörittävät opiskelijayhdyshenkilöt, eli tykit.

Tykkien apuna jokaisessa teekkarikillassa toimii TEKin kiltayhdyshenkilö eli kyhi, joka on opiskelijoiden lähin kontakti TEKiin. Kiltayhdyshenkilötkin ovat TEKin kouluttamia työmarkkinaosaajia, joten älä epäröi turvautua heidän apuunsa. Jos he eivät heti osaa kertoa vastausta kysymykseesi, he tietävät varmasti mistä se löytyy.


Opiskelijatoimijat Toimistolla

TEKin opiskelijatoimintaa johdetaan TEKin toimistolta Pasilasta. Siellä toimiva opiskelijatoiminnan asiantuntija huolehtii opiskelijoiden edunvalvonnasta. Opiskelijatoiminnan asiantuntija pitää huolta, että kampuksien kuulumiset välittyvät toimistohenkilökunnan korviin ja toimiston kuulumiset kampuksille.

Operatiivisen tason opiskelijatoiminnasta vastuun kantaa TEKin opiskelijajäsenten jäsenyysvastaava. Vaikka hänen toimipisteensä sijaitseekin fyysisesti TEKin Uudenmaan toimistolla Otaniemessä, hän toimii opiskelijatoiminnan asiantuntijan taisteluparina valtakunnallisissa asioissa. Opiskelijajäsenten jäsenyysvastaava pitää tiiviisti yhteyttä kampuksien opiskelijayhdyshenkilöihin ja kiltayhdyshenkilöihin, huolehtii heidän koulutuksestaan ja TEKin näkyvyydestä opiskelijapiireissä.

Lisätietoja:

Vesa Taskinen, jäsenyysvastaava, opiskelijajäsenet
040 709 6675, vesa.taskinen(ät)tek.fi

Jeremi Nyyssönen, opiskelijatoiminnan asiantuntija
044 255 7650, jeremi.nyyssonen(ät)tek.fi

Ratavartijankatu 2, 00520 HELSINKI