Sinustako opiskelijavaikuttaja TEKiin?

Haluatko valtaa, verkostoja ja asiantuntemusta? Haluatko päästä vaikuttamaan valtakunnallisesti merkittävän ja vaikutusvaltaisen toimijan linjauksiin?

haemme opiskelijaedustajaa teknologiavaliokuntaan loppuvuodeksi 2018

Hakemukset on lähetettävä  24.4.2018 klo 23.59 mennessä oheisen lomakkeen kautta. Hakemukset käsittelee TEKin opiskelijoiden valtuustoryhmä joka myös esittää valittavaa henkilöä TEKin hallitukselle. Hakukelpoisia ovat kaikki TEKin opiskelijajäsenet. Teknologiavaliokunnan toimintakieli on suomi.

Hakemuslomakkeessa toivomme sinun kertovan aiemmasta kokemuksestasi opiskelijavaikuttajatehtävissä sekä relevantista työhistoriasta. Lomakkeen vapaamuotoisessa osiossa toivomme sinun kertovan itsestäsi ja opiskeluistasi sekä millaista näkemystä ja osaamista juuri sinä voisit antaa opiskelijoiden äänenä TEKin toimintaan ja hakemiesi valiokuntien/toimielimien tehtäväkenttään.

Valiokunnat

Valiokuntien rooli TEKin toiminnassa on merkittävä ja niiden tehtävänä on toimia hallituksen apuna ja asiantuntijoina omilla erityisaloillaan. Valiokuntakaudet ovat kolmivuotisia ja 2018 alkaa uusi kolmivuotiskausi, mutta opiskelijaedustajat nimitetään vain vuodeksi kerrallaan. Valiokunnat kokoontuvat noin 6-10 kertaa vuodessa ja hallopedien tehtävä on pitää opiskelijoiden ääntä kuuluvilla kokouksissa ja kertoa kokouksissa tehdyistä päätöksistä muille hallopedeille.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakulomakkeen ja tarkemmat kuvaukset haun piirissä olevista toimielimistä löydät tästä linkistä.

Lisätietoa halloped-toiminnasta ja siihen hakeutumisesta:

Matti Vähä-Heikkilä
Opiskelijatoiminnan asiantuntija
matti.vaha-heikkila(ät)tek.fi
+358 40 0837272