Ornamo-TEK-jäsenyys

Ornamo ja TEK ovat sopineet kaksoisjäsenyydestä. Esimerkiksi teollisuudessa ja suunnittelutoimistoissa palkansaaja-asemassa työskentelevät Ornamon jäsenet voivat olla sekä Ornamon että TEKin jäseniä.

Myös Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun sekä Lapin korkeakoulun taiteiden tiedekunnan opiskelijat sekä ammattikorkeakouluissa opiskelevat Ornamon jäsenet voivat liittyä TEKiin opiskelijajäseniksi.

TEK hoitaa palkansaaja-asemassa olevien muotoilijoiden työsuhde-edunvalvonnan yhteistyössä YTN:n ja Akavan kanssa. TEK hoitaa työmarkkinaedunvalvonnan palvelut ja edut, kuten laki- ja urapalvelut. Ornamo hoitaa edelleen jäsentensä ammatillisia ja aatteellisia asioita. Molemmat järjestöt vastaavat kaksoisjäsenten jäsenetujen ja -palvelujen kehittämisestä.

LIITTYMINEN

Jos haluat liittyä Ornamo-TEK-kaksoisjäseneksi, ota yhteyttä Ornamon toimistoon täältä, office(ät)ornamo.fi (office(at)ornamo.fi), p. +358 46 878 2569.

Kun tieto kaksoisjäsenyydestäsi on tullut Ornamon toimistolta TEKiin, voit itse täydentää ja päivittää jäsentietojasi TEKin jäsentietoportaalissa.

Ornamon opiskelijajäsen, lue lisää TEKin opiskelijatoiminnasta. Liity TEKin opiskelijajäseneksi olemalla yhteydessä Ornamon toimistoon (yhteystiedot yllä).

Jäsenedut

Ornamo-TEK -jäsen saa samat edut ja palvelut kuin TEKin täysjäsen lukuun ottamatta Alma Talentin lehtipakettia ja työttömyyskassan jäsenyyttä. Ornamo-TEK-jäsenet voivat liittyä työttömyyskassaan suoraan Ornamon kautta.

  • Alma Talent tarjoaa Ornamo-TEK-kaksoisjäsenille kaikki ammattilehdet (Kauppalehti Optio,Tekniikka& Talous, Talouselämä, Tietoviikko, Mikrobitti, Kauppalehti Fakta, Arvopaperi ) TEKin neuvottelemalla jäsenhinnalla eli 50 prosentin alennuksella.

Jäsenmaksu

TEKin jäsenmaksu Ornamon jäsenille on 157 euroa. Mikäli jäsen työskentelee Pohjoismaiden ulkopuolella, on TEKin vuotuinen jäsenmaksu 51 euroa. Ornamo hoitaa maksujen laskutuksen.

Asiasanat: