Evli-pankin rahastoetu

TEKin jäsen saa sijoitukset Evlin Suomessa markkinoimiin rahastoihin ilman merkintä- ja lunastuspalkkioita.

Rahastosijoitukset ilman palkkiota

TEKin jäsen saa sijoittaa Evlin Suomessa markkinoimiin rahastoihin ilman merkintä- ja lunastuspalkkioita. Etu koskee myös perheenjäseniä. Ensimmäisen merkinnän yksittäiseen rahastoon voi tehdä minimissään 500 eurolla. Lisäsijoitukset onnistuvat myös pienemmillä summilla.

Tee toimeksianto Sijoittajapalvelun kautta

Mainitse edusta, kun teet edun piiriin kuuluvia rahastomerkintöjä tai –lunastuksia. Toimeksiannot tehdään aina Evlin Sijoittajapalvelun kautta. Yhteystiedot: sijoittajapalvelu(ät)evli.com tai puhelin (09) 4766 9701. Sijoittajapalvelu palvelee arkisin klo 9.30 - 16.30.  Lue lisää Evlin rahastoista

EVLI DIGITAL

Evli Digital auttaa määrittämään sijoitustavoitteesi ja laskee, millainen omaisuusluokkajakauma todennäköisimmin tavoitteesi toteuttaa. Harva osaa vastata kaikkein tärkeimpään sijoituskysymykseen: millä todennäköisyydellä saavutan sijoitustavoitteeni? Evli Digital tekee sen sinulle helpoksi. Uusi palvelu auttaa määrittämään sijoitustavoitteesi ja laskee, millainen omaisuusluokkajakauma tavoitteesi todennäköisimmin toteuttaa.
 
Testaa heti tavoitteesi – ilmaiseksi
 
Tarkista saman tien oma sijoitustavoitteesi ja sen toteutumistodennäköisyys. Samalla näet, sijoitusten maantieteellisen jakautumisen lisäksi, saavutatko tavoitteesi parhaiten osakkeita vai korkoja painottamalla.
 
Evli Digital tarjoaa ratkaisut sekä omatoimiselle sijoittajalle että täyden valtakirjan varainhoitoon jo 10 000 euron sijoituspääomalla. Onnistumisen todennäköisyyttä on helppo seurata palvelussa – ajan myötä ja markkinatilanteiden muuttuessa. Tutustu Evli Digitaliin tästä.
Evli Digital perustuu Evlin sijoitus- ja varainhoito-osaamiseen* sekä valtavaan määrään globaalia talous- ja sijoitusdataa aina 1800-luvulta lähtien.
 
Yli 300 000 euron sijoitussalkuille sopii hyvin myös Evlin Private Banking -palvelu, joka tarjoaa korkeatasoisen salkunhoidon lisäksi henkilökohtaisen varainhoitajan. Tutustu Private Banking -palveluihin tästä.
 
*Suomalaisten yhteisösijoittajien parhaaksi valitsema varainhoitaja (TNS Sifo Prospera External Asset Management Finland 2017 ja SFR 2017 yhteisöasiakastutkimukset)

Avaa asiakkuus digitaalisesti ja sijoita My Evli -verkkopalvelussa

Asiakassuhteen avaaminen Evliin hoituu nopeasti osoitteessa www.evli.com henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Syötä avauksen yhteydessä omiin tietoihisi tarjouskoodi ”TEK”.

My Evli -verkkopalvelun saat käyttöösi saman tien. Palvelusta saat maksuttomat analyysit, katsaukset ja ajantasaisen tilanteen sijoituksistasi.

Asiasanat: