• JavaScript-tukea ei tunnistettu. Tämä sivusto ei toimi kunnolla ilman JavaScript-tukea. Ole hyvä ja ota JavaScript-tuki käyttöön selaimesi asetuksista.

TEKrekry

TEKrekry

TEKin perinteinen työpaikkaportaali tekniikan akateemisille on siirtynyt digiaikaan ja LinkedIniin. Jatkossa löydät TEKrekryn LinkedIn -yhteisöstä tekniikan akateemisen työpaikat, kohtaat työnantajat ja rekrytointiyritykset ja keskustelet urasta ja rekrytoinnista muiden tekkiläisten ja asiantuntijoiden kanssa.

Oletpa sitten työnhakija, työnantaja tai muuten vain työpaikkatarjontaa ja työelämän trendejä seuraava, liity nyt TEKrekryn LinkedIn-ryhmään. 

Jos haluat jättää työnantajana avoimia työpaikkoja tai työnhakijana seurata avoimia tehtäviä, se käy kätevästi nyt TEKrekry LinkedIn- yhteisön kautta. 

TEKrekry on siirtynyt LinkedIniin! 

Tästä perinteisestä työpaikkaportaalin ylläpidosta luovutaan vuoden 2014 loppuun mennessä.

TEKrekry TEKin jäsenille  (tämä työpaikkaportaali on toiminnassa vuoden 2014 loppuun, jonka jälkeen toimimme pelkästään LinkedInissä).

TEKrekry työnantajille (tämä työpaikkaportaali on toiminnassa vuoden 2014 loppuun, jonka jälkeen toimimme pelkästään LinkedInissä).

 

Lisätietoja:

Arja Lindfors, (09) 2291 2230, arja.lindfors@tek.fi tai tekrekry@tek.fi

Avainsanat: 
työpaikat
rekrytointi
työnantaja
työpaikkailmoitus
työnhaku
TEKrekry työnantajille
Etsitkö tekniikan osaajaa avainpaikalle? Ilmoita alan työpaikosta kaikille tekkiläisille.