TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin
Tekniikan akateemiset TEK Kuva: Joel Karppanen

Tapahtumat

Espoo
26.8.2017
Urban Mill (sisätilat) ja Aalto Design Factory (pihapiiri)
Betonimiehenkuja 3 & 5, Otaniemi
02150
Espoo
Tervetuloa Espoo-päivän tapahtumaan Otaniemeen! Tule tekemään itse, opi design-menetelmiä, kokeile uutta, tapaa suunnittelijoita ja yrittäjiä!
Näytä tapahtuma
Tallinna ja Helsinki
30.8.2017
Kulttuuritalo
Sturenkatu 4
00510
Tallinna ja Helsinki
TEK tarjoaa jäsenilleen liput jäsenetuhintaan kansainväliseen MyData 2017 -konferenssiin.
Näytä tapahtuma
Helsinki
31.8.2017
Clarion-hotelli
Helsinki
Järjestäytymiskokouksessaan valtuusto valitsee seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi muun muassa valtuuston puheenjohtajan, hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenet.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

Tekniikan ala vastaa osaajapulaan yhteistyöllä. Nyt mukana kaikki tekniikan 7 #yliopisto'a ja tuloksena #FITech https://t.co/BikRSu32tf

@TEK_akateemiset

RT @AkavaRy: Kenelle akavalaiselle yrittäjälle kuuluisi mielestäsi antaa #Akava'n #yrittäjäpalkinto? Ehdotukset 20.10. mennessä https://t.co/MWJPBJLPL6

Tekkiläisen, asiantuntijana työskentelevän naisen euro on 95 snt

Selaa uutisia

Pidä huolta omasta arvostasi työmarkkinoilla

Tiina Henry-Biabaud

Mikään ei ole niin varmaa, kun että kaikki on epävarmaa. Ja kaikki muuttuu koko ajan. Työelämä muuttuu. Tapa tehdä töitä muuttuu. Työvälineet muuttuvat.

Alueelliset työeläkekoulut kahdeksalla paikkakunnalla

TELAn alueellisissa työeläkekouluissa käydään läpi vuoden alussa voimaan tulleen eläkeuudistuksen aiheuttamia muutoksia.

Worldcon 75 houkuttelee Helsinkiin tuhansia scifi-harrastajia

Tekniikan ammattilaisilla ja scifi-kirjailijoilla on annettavaa toisilleen, totesivat kansainvälisen tieteis- ja fantasiakirjallisuuden suurtapahtuman kunniavieraat.

Innovaatioiden hyödyntämiseen tarvitaan tiimipeliä

SuomiAreenalla nostettiin keskusteluun yksi teknologiavientiämme jarruttavista haasteista: meillä on lupaavia terveysteknologian startup-yrityksiä, mutta niiden on vaikea saada tuotteitaan pilottikäyttöön...

Työaikamietinnössä hyviä avauksia, toteutumista valvottava

YTN vaatii, että työnantajalla on oltava velvollisuus järjestää työajan seuranta, jotta työaikalain toteutumista voidaan ylipäänsä valvoa. Työaikalain uudistusta koskeva mietintö sisältää asiantuntijoiden...

Robottiresepti

Rakenna kesän ratoksi sympaattinen piirtävä PiBo-piirtobotti. Sen kasaaminen sopii hyvin myös yhteisprojektiksi lasten kanssa.