TUKEA JA KILPAILUKYKYÄ

Jotta sinulla olisi paras mahdollinen työelämä.
Tutustu jäsenetuihin
Tekniikan akateemiset TEK Kuva: Joel Karppanen

Tapahtumat

15.5.2017
Tulevaisuudessakin tarvitaan reiluja työehtoja. Järjestämme toukokuussa 23 aamiais-, lounas- ja päivällistapahtumaa eri puolilla Suomea.
Näytä tapahtuma
Lahti
2.6.2017
Lahden Sibeliustalo, Haapa‐kabinetti
Ankkurikatu 7
15140
Lahti
Yrityksille suunnatussa seminaarissa käsitellään liiketoimintamahdollisuuksia Afrikassa.
Näytä tapahtuma
6.6.2017
Koulutuksessa käydään läpi yrittäjälle ensimmäisen rekrytoinnin yhteydessä esiin nousevat kysymykset käytännönläheisin esimerkein.
Näytä tapahtuma

@TEK_akateemiset

RT @ElaMietti: @Tek_akateemiset & @Yrittajaklubi'n illasta konkreettisia työkaluja asiakasymmärryksen syventämiseen @Innomaatti https://t.co/M3mEfyeDfl

@TEK_akateemiset

RT @QualityFinland: #myyjä kysy #avoimiakysymyksia ja kysy myös vaikutuksia. @Innomaatti @TEK_akateemiset @Yrittajaklubi https://t.co/1yXnGk0aPb

TEKin alkupalkkasuositus on 3 630 €/kk

Selaa uutisia

Työnhakija, näillä vinkeillä osaamisesi tulee löydetyksi

Jaana Kyllönen

Hakukoneoptimoinnilla varmistat, että rekrytoijat löytävät osaamisesi sosiaalisesta mediasta, rekrytointijärjestelmistä ja CV-tietokannoista.

Yrittäjä, miksi tarvitset osakassopimuksen?

Vaikka osakassopimuksia tehdään enenevissä määrin, harva yrittäjä tietää, mitä osakassopimus voi pitää sisällään ja miksi sellainen kannattaisi laatia.

Lisää tekniikan osaajia Uruguayn maakuntiin – suomalaiset taustatukena

Lounais-Uruguayssa Fray Bentosin pikkukaupungissa viime vuonna aloittaneen maan teknillisen yliopiston UTEC:n paikallisyksikön tilanne näyttää valoisalta. Opiskelijoita riittää ja he työllistyvät. Hankkeen...

Yritysfuusio, joka tuo lisää työpaikkoja

Gofore ja Leadin lyövät hynttyyt yhteen. Edessä on positiivisten yt-neuvottelujen järjestäminen, sillä suunnitelmana on palkata 170 uutta työntekijää.

Vähemmän sahattuja sormia

Yläastelaiset Aukusti Parikka ja Eemil Rintala opettelivat koodaamaan ja kehittivät sovelluksen, joka parantaa työturvallisuutta teknisen työn tunneilla.

Työhaastatteluun ei voi valmistautua liikaa

Perehdy huolella haettavaan tehtävään. Kysy myös rohkeasti tehtävästä, yrityksestä, kulttuurista ja kehitysmahdollisuuksista, neuvoo rekrytoija Pauliina Artiola peliteknologiayritys Unitylta.