Uutiset

15.5.2017

Yrittäjä, miksi tarvitset osakassopimuksen?

Vaikka osakassopimuksia tehdään enenevissä määrin, harva yrittäjä tietää, mitä osakassopimus voi pitää sisällään ja miksi sellainen kannattaisi laatia.

15.5.2017

Lisää tekniikan osaajia Uruguayn maakuntiin – suomalaiset taustatukena

Lounais-Uruguayssa Fray Bentosin pikkukaupungissa viime vuonna aloittaneen maan teknillisen yliopiston UTEC:n paikallisyksikön tilanne näyttää valoisalta. Opiskelijoita riittää ja he työllistyvät. Hankkeen taustavaikuttaja on kaupungissa toimiva sellujätti UPM.

13.5.2017

Yritysfuusio, joka tuo lisää työpaikkoja

Gofore ja Leadin lyövät hynttyyt yhteen. Edessä on positiivisten yt-neuvottelujen järjestäminen, sillä suunnitelmana on palkata 170 uutta työntekijää.

12.5.2017

Vähemmän sahattuja sormia

Yläastelaiset Aukusti Parikka ja Eemil Rintala opettelivat koodaamaan ja kehittivät sovelluksen, joka parantaa työturvallisuutta teknisen työn tunneilla.

11.5.2017

Työhaastatteluun ei voi valmistautua liikaa

Perehdy huolella haettavaan tehtävään. Kysy myös rohkeasti tehtävästä, yrityksestä, kulttuurista ja kehitysmahdollisuuksista, neuvoo rekrytoija Pauliina Artiola peliteknologiayritys Unitylta.

11.5.2017

Kysymyksiä kesätöistä?

Aloittaako oma tai tuttusi lapsi kohta kesätyöt? Vinkkaa hänelle maksuttomasta Kesäduunari-infosta! TEKin opiskelijajäsenet voivat kysyä kesätöistä TEKin lakimiehiltä.

8.5.2017

Onko sinua haastateltu Teekkarin työkirjaan viimeisen 24 vuoden aikana?

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinua on haastateltu kesätyöhösi tai esimerkiksi opinnäytetyöhösi liittyen.

4.5.2017

Persoona ja osaamisen laaja-alaisuus kiinnostavat startupeja

Persoonallisuus työhakemuksissa herättää kiinnostusta. Varmista sopiva tyyli yrityksen viestinnästä, neuvoo HR-johtaja Sanni Koskela Cloudatorilta.

3.5.2017

21 keinoa yrittäjien ja itsensätyöllistäjien aseman parantamiseksi

Akavan uusi teemaohjelma nostaa esiin 21 keinoa pää- ja sivutoimisen yrittämisen sekä itsensä työllistämisen edistämiseksi.

28.4.2017

Supercellin Clash Royale nappasi kaksi pääpalkintoa Finnish Game Awards -gaalassa

Vuoden hyötypelinä palkittiin Valo Motion Oy:n Augmented Climbing Wall. Pelituotannon parhaimmiston lisäksi palkittiin myös vuoden ilmiö: Tampereen Vapriikkiin viime vuonna avattu Suomen pelimuseo.

Sivut