Aallonhuiput & TEK DOCJAM

Maksuton työpaja, jossa tuoreiden tohtoreiden osaaminen ja yritysten tarpeet kohtaavat.
muu tapahtuma
Etelä-Suomi
21.04.2017 -
09:00 to 15:00
Design Factory
Betonimiehenkuja 5
02150
Espoo

Onko yritykselläsi ongelma ratkottavaksi? Miltä kuulostaa, että joukko tuoreita tohtoreita ratkoisi sen? 

TEKin ja Aalto-yliopiston jatko-opiskelijayhdistys Aallonhuiput ry:n järjestämässä työpajassa Otaniemen Design Factoryssa 21.4. Aalto-yliopiston tohtoriopiskelijat ja vastavalmistuneet tohtorit saavat yritysten haasteet ratkaistavakseen. Päivän aikana työpajoissa eri alan tohtorit pyrkivät ratkomaan niitä yhdessä. Opiskelijoiden lisäksi tapahtumaan toivotaan vähintään yhtä osallistujaa jokaisesta yrityksestä, jonka esittämiä haasteita ratkotaan.

Työpajaa varten osallistuvia yrityksiä pyydetään määrittelemään ratkottava, yrityksen toimintaan liittyvä ongelma tai haaste. Yritys voi myös esittää innovaation, joka tarvitsee jatkojalostamista.

Haasteet voivat olla teknologian, liiketoiminnan tai taiteen alalta. Niiden tulee olla sen laajuisia, että ne voidaan ratkaista päivän aikana. Yrityksen luottamukselliset tiedot voidaan tarvittaessa suojata sopimuksilla.

Tapahtuman tarkoituksena on, että yritykset näkevät, minkälaista hyötyä tohtoreiden osaamisesta ja asiantuntijuudesta voi olla. Toisaalta tuoreet tohtorit saavat tuntumaa, minkälaisia käytännön haasteita nykypäivän yrityksissä kohdataan. 

Lisätietoja: aallonhuiput-docjam(ät)list.ayy.fi